Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Marketingo komplekso analizė: varškės produktai

Marketingo komplekso analizė: varškės produktai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Varškės produkto rinkos apibūdinimas. Varškės produkto apibūdinimas. Prekės charakteristika. Pienas ir jo produktai. Pieno pramonės pradžia Lietuvoje. Rūgštaus pieno produktai. Varškė. Prekės asortimentas ir gaminiai. Varškės gaminiai. Varškės gaminių asortimentas. Varškės kremų asortimentas. Varškės tortų asortimentas. Varškės sūriai. Kokybės rodikliai. Prekės ženklas. Pakavimas, ženklinimas ir laikymas. Ką sužinome skaitydami maisto produkto etiketę? Varškės produkto pasiskirstymo būdų analizė. Varškės produkto rėmimo analizė. Apklausos rezultatų suvestinė. Išvados
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

25 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 223.69 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą