Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose
Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose
9.6
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Trumpa sūrių charakteristika. Trumpa sūrio su pelėsiu technologija. Tyrimo rezultatai. Pavyzdys 1. Pavyzdys 2. Pavyzdys 3. Pavyzdys 4. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
4 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
Failo tipas:
1.46 MB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą