Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose

Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Įvadas. Trumpa sūrių charakteristika. Trumpa sūrio su pelėsiu technologija. Tyrimo rezultatai. Pavyzdys 1. Pavyzdys 2. Pavyzdys 3. Pavyzdys 4. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Dydis1.46 MB
Švietimo institucijaLietuvos sveikatos mokslų universitetas
FakultetasVeterinarijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Riebalu kiekio ir maistines vertes zenklinimo ypatumai fermentiniuose nokinamuose pelesiniuose suriuose [speros.lt].doc
 
  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Lietuvos sveikatos mokslų universitetas / 4 Klasė/kursas
  • D. Sekmokienė
Pasidalink su draugais