Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Krikštynų pobūvio organizavimas

Krikštynų pobūvio organizavimas

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Maisto ruošimas ir aptarnavimas. Įvadas. Darbo tikslas yra detaliai išanalizuoti ir parengti krikštynų pobūvį. Krikštynų pobūvio papročiai. Pobūvio užsakymas. Užsakymo priėmimas. Pobūvio sutartis. Meniu. Pobūvio aptarnavimo planas. Svečių aptarnavimo būdai. Padavėjų skaičius nustatymas. Pobūvio stalų forma ir dydis. Pobūvio aptarnavimas. Salės ruošimas pobūviui. Stalo serviravimas. Pramogos pobūvio metu. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis18 puslapių 
Dydis35.13 KB
Švietimo institucijaUtenos kolegija
FakultetasVerslo ir technologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Krikstynu pobuvio paprociai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 18 puslapių 
  • Utenos kolegija / 2 Klasė/kursas
  • A. Maračinskienė
Pasidalink su draugais