Išplėstinė paieška
 
 

Žuvų ikrai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Ikrų cheminė sudėtis. Žuvų ikrų pavadinimai. Žuvų konservai. Žuvų ir jūros gėrybių konservų klasifikavimas. Žuvų konservų pavadinimai. Konservai. Juslinai žuvų konservų kokybės rodikliai, ženklinimas, laikymo sąlygos. Žuvų prezervai. Prezervų kokybės rodikliai, ženklinimas tokie pat kaip konservų.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis11 skaidrių
Dydis47.66 KB
Švietimo institucijaKlaipėdos turizmo mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Zuvu ikrai [speros.lt].ppt
 
  • Pristatymai
  • 11 skaidrių
  • Klaipėdos turizmo mokykla / 1 Klasė/kursas
  • L. Jakučiūnienė
Pasidalink su draugais