Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Virtos rūkytos dešros (2)
Virtos rūkytos dešros (2)
9.7
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Virtos rūkytos dešros. Dešrų gamybai naudojama. Dešrų masės ypatumai. Terminis apdorojimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
14.52 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Virtos rūkytos dešros
Mėsos gaminių (dešrų) technologija: perdirbimas, laikymas
Dešrų gamybos ypatumai