Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Traškučių lazdelių gamyba

Traškučių lazdelių gamyba

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maisto higienos ir sanitarijos namų darbai. Traškučių lazdelių technologinė. Schema 1 ir 2 skaičiais pažymėtos gamybinės technologijos vietos, kuriose galimas produkto mikrobiologinis užterštumas. Gamybinių patalpų valymo ir dezinfekavimo priemonių planas ir kontrolė. Ekstruderio zonos įrengimų, inventoriaus valymo ir dezinfekavimo planas. Apipurškimo - džiovinimo zonos įrengimų, inventoriaus valymo ir dezinfekavimo planas. Fasavimo aparato zonos įrengimų, inventoriaus valymo ir dezinfekavimo planas. Aprašykite galimus Fusarium genties grybų patekimo į traškučių lazdeles būdus. Kokios gali būti produkto užteršimo Fusarium genties grybais pasekmės ir galimos prevencijos priemonės.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 19.73 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą