Išplėstinė paieška
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto produktų juslinės savybės. Sūrio su pelėsiais juslinis įvertinimas. Sūrio su pelėsiais juslinio profilio sudarymas

Maisto produktų juslinės savybės. Sūrio su pelėsiais juslinis įvertinimas. Sūrio su pelėsiais juslinio profilio sudarymas

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Įvadas. Sūrių juslinis įvertinimas. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Pelėsių sūrio juslinio profilio sudarymas. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Pelėsių sūrio grafiniai profiliai. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Dydis592.27 KB
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
FakultetasAgrotechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Gumbeleviciute [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Jurgita Lazdauskienė
Pasidalink su draugais