Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto produktų juslinės savybės. Sūrio su pelėsiais juslinis įvertinimas. Sūrio su pelėsiais juslinio profilio sudarymas

Maisto produktų juslinės savybės. Sūrio su pelėsiais juslinis įvertinimas. Sūrio su pelėsiais juslinio profilio sudarymas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Sūrių juslinis įvertinimas. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Pelėsių sūrio juslinio profilio sudarymas. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Pelėsių sūrio grafiniai profiliai. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 592.27 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą