Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Furšeto rengimas (2)
Furšeto rengimas (2)
9.7
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Vaišių rūšys. Pobūvis furšetas. Pobūvio furšeto meniu parinkimas. Stalo serviravimo elementų parinkimas. Furšeto stalo serviravimas. Plano ruošimas pobūviui organizuoti. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Šiaulių valstybinė kolegija
Failo tipas:
15.71 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Furšeto rengimas
Furšeto aptarnavimo ypatumai
Pobūvio-furšeto aptarnavimas
Pobūvių ir renginių organizavimas
Šventės organizavimas: Kalėdų šventė
Konferencijos organizavimas (2)
Komunikavimo svarba organizacijoje: UAB "Vilpra"
Išleistuvių pobūvio organizavimas
Ryšių su žiniasklaida organizavimas
Praktikos ataskaita: maitinimo organizavimas