Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Priėmimų organizavimas (2)
Priėmimų organizavimas (2)
9.7
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Gaivinančių gėrimų bei vynų pateikimas restorane. Pobūvių ir priėmimų organizavimo pagrindai. Kvietimų tipai. Priėmimo atšaukimas. Užsienio svečių aptarnavimas. Svečiai iš Anglijos. Svečiai iš Japonijos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
12 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
21.93 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas (2)
Reikalavimai maitinimo įmonių darbuotojmas
Lankytojų tipai ir jų aptarnavimas
Pobūvių ir renginių organizavimas
Aptarnavimo etiketas
Maitinimo organizavimas (3)
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas
Pobūvio aptarnavimas
Klientų aptarnavimas