Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Desertinių patiekalų ruošimo organizavimas restorane

Desertinių patiekalų ruošimo organizavimas restorane

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Valgiaraštis. Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Gamintinų patiekalų skaičius. Atskirų patiekalų grupių santykio procentinė išraiška. Gamintinų patiekalų skirstymas. Žaliavų skaičiavimas. Tiekėjų parinkimas. Tiekėjų pasirinkimo pagrindimas. Darbo jėgos skaičiavimas. Darbo jėgos skaičiavimas pagal laiko normą. Įrengimų parinkimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 48.02 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą