Darbo tikslai: Supažindinti su genetine modifikacija; Pateikti išsamią informaciją apie genetiškai modifikuotus organizmus ir maistą; Pateikti atliktų apklausų išvadas, apie žmonių supratimą dėl genetiškai modifikuotų organizmų ir maisto produktų; Atsakyti į pagrindinius žmones dominančius klausimus apie GMO. Genetiškai modifikuoti organizmai ir maistas. Viešasis genetiškai modifikuoto maisto supratimas. Gyvūnai ir augalai. Genetiškai modifikuoti organizmai – teigiamas požiūris. GMO- naujas būdas spręsti senas problemas. Kas yra genetinė modifikacija. Kas yra genetinė inžinerija. Ką pakeičia genetinė modifikacija ir kokia iš jos nauda. Kaip kuriami GMO. Kuo GM skiriasi nuo tradicinio kryžminimo. Ar GM produktai turi būti specialiai ženklinami. Ar sveika valgyti genetiškai modifikuotą maistą. Ar GMO genai "pabėgs" į aplinką, sukurdami nenumatytas pasekmes. Ar žmonės arba gyvūnai valgantys GM maistą tampa GMO. Ar genetinė modifikacija naudojama tik maisto gamyboje. Ar etiška perkelti genus į kitus organizmus. Nuomonių įvairovė. GMO – neigiamas požiūris. GM maisto poveikis sveikatai. Trečiojo pasaulio šalys- GMO taikinys. Kaip GMO gali išplisti natūralioje gamtoje. Grėsmė bio- įvairovei. Kaip išvengti GM maisto. Žodynėlis. Praktinio darbo medžiaga. Praktinio darbo analizė. Išvados.