Pietų Korėja - tikras gastronominis rojus! Ši šalis turtinga ne tik savo kultūra, bet ir tikru maisto kultu. Korėjoje beveik kiekviena gatvė yra pilna visų rūšių restoranų, kavinių, gatvės maisto, prekystalių ir pan., ir kiekvienas turi savo koncepciją, savo ypatingus ingredientus ar jų derinį, savo unikalų meniu kiekvienam skoniui nuo daugybės nacionalinės virtuvės patiekalų iki Neo molekulinės virtuvės receptų. Ir, žinoma, visi šie gastronominiai turtai negalėjo apeiti saldumynų temos, ypač todėl, kad korėjiečiai yra tikri saldūs dantys.
Nepaisant to, dauguma korėjietiškų saldumynų yra ne tik skanūs, bet ir naudingi, kaip pagrindinis ingredientas, jie naudoja ryžių miltus, o ne kviečius ir vadinami Hangua.
Kotokas
Hottok yra ryžių miltų pyragas, panašus į rusų blynus ar blynus, kurių viduje yra įdaras. Kaip įdaras gali veikti rudasis cukrus, riešutai, karštas sirupas, cinamonas. Tai yra mėgstamiausias nacionalinis delikatesas, ypač vaikams.
Em
Ali - dar viena Pietų Korėjos nacionalinių saldumynų rūšis. Jie gali būti pagaminti iš skirtingų ingredientų-lipnių ryžių, sorgo, soros, kukurūzų, moliūgų, batatų ir viso to mišinio kartu. Pirmiausia valgykite porą, o tada virkite dideliame katile. Jei jie šiek tiek virinami, eglė bus skysta ir dažniau toks produktas naudojamas kaip danga kitiems saldumynams, o jei Eglė virinama ilgą laiką, tada po aušinimo jie bus sunkūs. Jie gali būti valgomi švarūs, tačiau dažniau jie naudojami su įdaru, jis gali būti skystas(medus, sirupas, kremas) ir kietas (riešutai, sezamas, pupelės). Valgė net su mėsa.
Ttok
Visos nacionalinės ir šeimos šventės yra kartu su tokio tipo desertu. Tock yra lipnių ryžių pyragai, virti poromis. Jie yra visiškai skirtingų formų ir spalvų. Įdarui taip pat nėra reikalavimų, galite įdėti viską, ko norite: riešutus, vaisius, gėles. Yra keturi būdai paruošti šį saldainį. Pirmasis yra virti Toc, maži ryžių miltų rutuliai virti vandenyje-kendan. Antrasis, padaryti TTT Pora, Sonphen Chusock yra padaryta tokiu būdu. Trečias būdas yra įveikti srovę, ryžių miltai yra sumušti dideliu plaktuku, po kurio jis virsta lipnia mase, todėl inzholmi. Ir paskutinis ketvirtas būdas yra sudeginti Ttoc ir gauti phazhon. Ši Korėjietiško saldumo rūšis turi net savo muziejų, kuris buvo atidarytas 2002 metais. Toc pyragai yra labai svarbūs korėjiečiams, ten kiekviena spalva ir forma yra užpildyta simbolizmu.
Hwajon
Hvajon, arba kaip jis taip pat vadinamas hvachon, yra ryžių miltų su cukrumi gėlių blynai . Gėlės, žinoma, yra valgomos: azalija, chrizantema, violetinė, Sakura ir kt.priklausomai nuo to, kokia gėlė imama delikatesui, šis pavadinimas yra hvajon, pavyzdžiui, blauzdos su Azijos kriaušėmis (gėlė), vadinamos hvajon.
Buno pan
Buno pan šiek tiek skiriasi nuo ankstesnių korėjiečių saldumynų, nors jis taip pat pagamintas iš ryžių miltų. šio delikateso apvalkalas pasirodo labiau panašus į vaflį. Jie visada yra didelės apimties auksinės žuvies formos su įdaru viduje, kaip užpildas gali būti viskas, klasikinė galimybė yra įdėti saldžiųjų raudonų pupelių žuvis.
Tai yra tradicinių gėrybių sąrašas, žinoma, dabar saldumynų skaičius Pietų Korėjoje yra daug didesnis ir elegantiškesnis ir kūrybiškesnis. Virtuvė Korėjoje, kaip ir mada, sparčiai vystosi ir visada galite rasti kažką naujo ir neįprastai skanu. Our current 1XBET bonus at promoxbet is fantastic and offers new customers at 1XBET a 100% bonus up to €/$130 (or currency equivalent). That means you can make a first deposit of up to €/$130 and you will receive the same amount back in free bets. All you need to do is head over to the 1XBET website using this link and add the
1xBet Promo Code India to the appropriate field when creating your account. You will then be automatically entitled to the 1XBET 100% bonus up to €/$130, which is a great way to start betting at the website.
Švietimo institucija:
Kauno Technologijos Universitetas
Failo tipas:
20.69 KB